Iberbanda

 

   
HOME > Iberbanda > Politica de Qualitat I Medi Ambient
 Politica de Qualitat I Medi Ambient


Política de qualitat:

(Certificat qualitat AENOR ER-0324/2013 )

Iberbanda, operador de telecomunicacions de banda ampla, posa a disposició dels seus clients una amplia varietat de serveis d’accés a internet d’alta velocitat, telefonia IP, transmissió de dades i serveis de valor afegit en xarxa (Correu, espai Web, dominis i direccions IP…), en el segment residencial com en el d’empreses i Administracions Públiques.

Gràcies al desplegament de la seva pròpia xarxa de telecomunicacions via radio LMDS amb tecnologia WIMAX, Iberbanda pot oferir serveis amb prestacions avançades i dotar de connectivitat a àmplies zones geogràfiques i poblacionals, inclús on no existeix cap altres tipus d’infraestructura de banda ampla.

En el context anterior, s’emmarca el compromís d’Iberbanda d’aspirar a l’excel•lència en la qualitat dels seus productes i serveis, proporcionant la millor experiència al client. Per fer-ho, Iberbanda té un sistema de gestió de la qualitat en els seus procediments interns, que persegueix la millora continua i permanent dels mateixos, recolzant-se en dos òrgans de decisió: Comitè de Direcció i Comitè de Qualitat. Mitjançant aquests mecanismes, Iberbanda assegura l’establiment dels objectius de qualitat segons l’aspiració a l’excel•lència recollida en el pàrraf anterior, el seu seguiment i revisió, i la aplicació de mesures correctores si fossin necessàries, posant sempre al client en el centre de totes les seves decisions. Assegura també, que els principis anteriors son coneguts, entesos i aplicats per tota la seva organització, complint sempre amb els requeriments legals i reglamentaris. La política de qualitat està a disposició de tots els membres de la organització mitjançant les eines de comunicació i gestió interna de la companyia.

Política de Medi Ambient:

(Certificat medi ambient AENOR GA-2013/0159 )

Iberbanda adopta la Política de Medi Ambient del Grup Telefónica. Esta política es pública i es pot consultar en l’enllaç:

http://www.rcysostenibilidad.telefo...

Per a qualsevol comunicació que hagi de veure amb el medi ambient, Iberbanda posa a la seva disposició la següent adreça de contacte:

calidadymedioambiente@iberbanda.es