Iberbanda

 

   
HOME > Empreses > Línia Dedicada
 Línia Dedicada


El producte “Línia dedicada” és un enllaç de comunicació de dades permanent i dedicat en exclusiva a un client per comunicar diferents ubicacions.

Aquest enllaç dedicat permet connectar dispositius o xarxes de comunicacions que necessiten d’intercanvi d’informació amb un flux de transmissió constant i garantit.

Utilitzant aquest servei, les empreses poden construir les seves pròpies xarxes dedicades, transparents als protocols que vulguin utilitzar i beneficiant-se d’una seguretat total en les seves comunicacions i amb la certesa que sempre es disposa d’una capacitat garantida. Aquest tipus d’enllaços permet el transport multiservei (veu, dades i vídeo).

Iberbanda ofereix solucions d’interconnexió mitjançant línies dedicades a través de la seva xarxa de transmissió o la creació d’enllaços punt a punt entre seus, utilitzant diferents tecnologies de transmissió.

Iberbanda respon a necessitats específiques de client, mitjançant l’estudi i creació de la infraestructura adequada.

Característiques tècniques del servei:

- Enllaços amb suport multiprotocol: IP (IP sobre Ethernet), Frame Relay, X.25, ATM, Ethernet i PPP.
- Varietat d’interfícies de lliurament del servei: Ethernet (10/100/1000BaseT/BaseX), G.703/G704, V.35, X.21.
- Velocitat garantida i possibilitat d’augment de velocitats. (Capacitat variable IP / Ethernet Mbps, E1, E3, STM-1).

Per a més informació i conèixer els detalls de la nostra oferta comercial. Contacteu directament amb un agent comercial en el compte de correu electrònic (comercial.empresas@iberbanda.es).